Állatok világnapja a PannKában, október 4-én 16.30-tól

október 4. 16.30-tól – Az állatok világnapjára

 Répa Úr meséi – Interaktív előadás, zenés-énekes közös játékok és persze sok kaland vár most is a gyerekekre!

Répa Úr egy tudós nyuszi, aki unokájával, Lócival járja az országot új kalandokat keresve. Minden történetben az adott témakör 5 legfontosabb szabályát tanítjuk meg a meséhez írt dalokba foglalva, hiszen 5 ujjunk van, mi sem egyszerűbb ennél! Lóci legjobb ovis pajtása, Bagoly Panni a szüleitől kölcsönkapta a Nagy Bagoly Energia Könyvet, mely tartalmaz minden fontos háztartási energiaspórolási tanácsot. Lóci meghívja vendégségbe Pannit, hogy aludjon náluk. A gonosz Borzaváry Borz azonban az éj leple alatt kicseréli a könyvet egy hamisra, tele rossz tanáccsal…. A helyes, takarékos megoldásokat a gyerekekkel együtt keresi meg Répa Úr, majd az is kiderül, hova tűnt el a Nagy Energia Könyv….

A gyerekek az 5 legfontosabb energiaspórolási tanáccsal ismerkedhetnek meg. A energia kérdéskör bonyolult témáját gyerekszinten 5 nagy csoportba foglaljuk, s ezen belül beszélgetünk az általános összefüggésekről.

50 perces, élő zenés, interaktív nagy bábos előadás

Ajánlott korosztály: 3-6 éveseknek

Belépődíj: A programok XIII. kerületi Partner Kártyával 500 Ft / gyermek, Partner Kártya nélkül 1500 Ft/gyermek, testvérkedvezmény 50%
Helyszín: PannKa Közösségi tér, 1136 Budapest, Pannónia utca 18.

A programokra előzetes regisztráció szükséges a www.pannka.hu oldalon!

A programváltozás jogát fenntartjuk!