Kedves Látogatóink!

 

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel rendezvényeink a rendezvénytilalom értelmében, minden kulturális színterünkön a mai naptól visszavonásig ELMARADNAK, színtereink pedig 2020. november 11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!‼️‼️
Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a info@pannka.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

Mesemátka babaszínházi előadás

Az előadás 12.01-én 10.00 óráig a PannKa Facebook oldalán megtekinthető!

Egy rendhagyó babaszínházi előadást láthattok az otthoni kuckóból 🙂

Hangolódva egy kicsit az ünnepi időszakra.

Várunk Benneteket a PannKa Közösségi tér Facebook oldalán!

 

Ancsurka Meseműhely: Mesemátka című babaelőadás

“Nézd, mennyi színes madár, mennyi csodaszép dallam száll az égen! Kicsik és nagyok, tarkák és egyszínűek… Ott ni, az egyik milyen gyorsan verdes a szárnyaival! Hopp, már el is tűnt. Az a másik meg csak hosszan vitorlázik a fák lombjai fölött, nagyot fürdőzve a nap hosszúra nyúlt sugaraiban.

Szebbnél szebb énekeket, mondókákat, ritmusokat gyűjtöttünk össze a magyar népzene világából, mesekoszorúba fontuk, s most elhoztuk nektek, hogy együtt dúdoljuk őket. Vigyetek haza belőle egy-egy szállal!”

Előadják és a felvételt elkészítették: Kiss Blanka és Üveges Anita bábszínészek

Ajánlott korosztály: 0 – 3 éves korig