Élmény és pontgyűjtő szabályzat

PannKa és PannKa Part

ÉLMÉNY ÉS PONTGYŰJTŐ KÁRTYA SZABÁLYZATA

Hatályos 2023. 09. 04. napjától

 

 

Az Élmény és Pontgyűjtő kártyával a látogatók a PannKa és PannKa Part által szervezett nyereményjátékban vehetnek részt, az alábbi szabályok szerint:

 

 

1. Élmény és Pontgyűjtő kártya:

1.1 Az Élmény és Pontgyűjtő kártya a pontgyűjtő programban történő részvételhez és a kedvezmények igénybevételéhez szükséges, amelynek segítségével a pontok gyűjtése és beváltása történik a PannKa és PannKa Part közösségi terekben.

1.2 A PannKa és PannKa Part közösségi terekben külön – külön van lehetőség az Élmény és Pontgyűjtő kártyák igénylésére. A pontok gyűjtése szintén külön – külön történhet a PannKa és PannKa Part közösségi terekben a megfelelő pontgyűjtő kártyára vezetve. Az egyes helyeken gyűjtött pontok átvitelére, másik helyszínen történő felhasználására, illetve beszámítására nincs lehetőség.

1.3 A pontgyűjtő program kizárólag a PannKa és a PannKa Part látogatóinak szól, a programban történő részvétel önkéntes.

1.4 Az Élmény és Pontgyűjtő kártya jogosultja a programokon résztvevő gyermek lehet. Minden gyermek után legfeljebb két pontgyűjtőkártya igényelhető (egy a PannKában és egy a PannKa Partban). A pontgyűjtő kártya, illetve a megszerzett pontok átruházása családon belül, gyermekek között kizárt. A pontgyűjtő kártya kiadásakor személyes adatok rögzítése nem történik, a PannKa és a Pannka Part a kiadott és beváltott kártyák napi darabszámát tartja nyilván. A gyermek keresztnevét a szülő írja rá a Pontgyűjtő kártyára, a PannKa és a PannKa Part nem vezet nyilvántartást a gyermekek nevéről, azt nem rögzíti.

 

2. Kártyaérvényesség

2.1 Az Élmény és Pontgyűjtő kártya a kibocsátásától számított 4 (négy) hónapig vagy visszavonásig érvényes. Kibocsátás időpontjának az Élmény és Pontgyűjtő kártyán feltüntetett időpont minősül.

2.2 A pontgyűjtő kártya érvényességének lejártával az abban szereplő pontok beváltására nincs lehetőség.

 

3. A pontok gyűjtése

3.1 Pontgyűjtés kizárólag az Élmény és Pontgyűjtő kártya bemutatásával történhet.

3.2 Minden kifizetett programért és/vagy szolgáltatásért a fizetést követően 1 (egy) pont jóváírására van lehetőség. A PannKa és a PannKa Part fenntartja magának a jogot, hogy egyedileg promóciós időszakokat állapítson meg az alapponton felüli pontgyűjtési lehetőséggel.

3.3 Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a pontok jóváírása kizárólag a program/szolgáltatás kifizetését követően történik.

3.4 A pénztártól történő távozás után a kifizetett szolgáltatásért pontgyűjtésre nincs lehetőség.

 

4. A pontok felhasználása

4.1. A pontok felhasználására a pontgyűjtő érvényességi ideje (4 hónap) alatt van lehetőség. Minden összegyűjtött 25 (huszonöt) pont után a pontgyűjtő kártyán megjelölt személy nyereményre válik jogosulttá további fizetési kötelezettség nélkül. A nyeremények listáját a Szabályzat 1. számú melléklete tartalmazza. A PannKa és a PannKa Part fenntartja magának a jogot a nyeremény tárgyának és értékének meghatározására, illetve megváltoztatására.

4.2. Az Élmény és Pontgyűjtő kártyával összegyűjtött pontok kizárólag személyesen, a PannKa és PannKa Part létesítményeiben válthatóak be, attól függően, hogy a pontgyűjtő kártya melyik létesítményre lett kiállítva. A pontok beváltását követően az Élmény és Pontgyűjtő kártya érvénytelenítésének van helye.

 

5. A kártya elvesztése, meghibásodása

5.1 A kártya elvesztése vagy sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van cserét vagy pótlást kérni személyesen a létesítmény recepciós pultjánál.

5.2 Károsodás esetén, amennyiben a már megszerzett pontok egyértelműen láthatóak a károsodott pontgyűjtő kártyán, akkor a pontok átvezethetőek az új Élmény és Pontgyűjtő kártyára.

 

6. Egyéb rendelkezések

6.1 A PannKa és PannKa Part fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzat tartalmát egyoldalúan módosítsa. A PannKa és a PannKa Part a módosított szabályzatot a jelen szabályzattal azonos módon, a https://www.kult13.hu/ oldalon közzéteszi.

6.2 Az Élmény és Pontgyűjtő kártya igénylésével a kártya igénylője a jelen szabályzat rendelkezéseit elfogadja.

 

 

Mellékletek:

Az Élmény és Pontgyűjtő kártyával összegyűjtött pontok beváltásával szerezhető nyeremények