Kedves Látogatóink!

 

2021. május 17-től a PannKa Játszóház is megnyitja kapuit!!‼️‼️
FONTOS!!!!
– A szolgáltatásokat csak és kizárólag védettségi igazolvány, és személyigazolvány bemutatása után lehet igénybe venni.
– 18 éven aluliakat csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tudjuk fogadni.
– A Kult13 telephelyeink a kollégáink és a látogatók biztonsága érdekében továbbra is KÖTELEZŐ a maszk használata.
Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a info@pannka.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

 

A gyermekjóga foglalkozások központjában a mozgás áll, ugyanakkor minden pillanatát átszövi a játékosság és a mese. A kisgyermek életét nagyban a mese alakítja így nagy hangsúlyt fektetek az óra mesekeretére. Külső szemlélőként mint egy színjátéknak tűnhet az óra, de oktatóként tudatosan alakítva nagy figyelmet fektetve a mozgásfejlesztésre és a szabályos kivitelezésre.

Az óra folyamán ászánák és nagy mozgások váltják egymást. Ezzel fejlesztve a gyermek koncentrációs képességét. Minden nagy mozgás célja a mozgás fejlesztés és a gerinc prevenció. Az órát mindig egy meditációt előkészítő játékkal zárom, ahol a gyerekeket játékos módon tudjak kifejezni érzelmeiket.

Ajánlott korosztály: 3-7 éveseknek

Belépő: 1800 Ft / gyermek / alkalom

Bérlet: 15.000 Ft / gyermek / 10 alkalom

A foglalkozásokat vezeti: Jamrik Zsófia

A programra a programnaptáron keresztül tud jelentkezni, ehhez kérjük kattintson ide, és válassza ki, melyik időpontban látogatna el hozzánk.