Mesék és varázstárgyak tábor a PannKában

 

A tábor időpontja: 2022. július 4-8. hétfőtől péntekig 8.00-16.30-ig

Korosztály: 6-10 éveseknek, a kisiskolás korosztály számára

 

Miről szól ez a tábor?

5 nap – 5 különböző eredetű mese a világ népmesekincséből – 5 érzékszervre hangolva- 5 különböző kézművestechnika a természet adta alapanyagok és az újrahasznosítás szellemében.

A tábor tematikája a klímatudatosság jegyében olyan népmesékre épül, amikben az ember és a természet harmóniája áll középpontban. A gyerekek komplex módon élhetik meg a környezettudatosság probléma körét olyan meséken keresztül, amikben még valóság a harmónia, amikben az ember és a természet tudja, mit kell tennie, hogy ez így maradjon, és olyan mesékben, amikor a felborult egyensúlyra még van megbocsátás, visszaút.

A Metamorphoses Meseterápiás Módszeren alapuló táborban élőszavas mesemondással, dramatikus játékkal, improvizatív mozgással és kreatív alkotással, barkácsolással élhetik meg a gyerekek a mesék világát.

A programot vezeti: Tószegi Judit kézműves, rajztanár, szimbólum és meseterapeuta, a Metamorphoses Meseterápiás Egyesület tagja.

 

A tábor díja:
Teljes árú díj: 25.000 Ft 
A kedvezményes díj: 12.500 Ft (A XIII. kerületi lakóhellyel rendelkező, vagy kerületi oktatási intézményben tanuló gyermekek részére).

Étkezés:

A gyermekeknek külön igénylés alapján biztosítunk étkezési lehetőséget, napi egyszeri, illetve háromszori étkezés formájában. Az étkezés díja a tábor kezdőnapján reggel egy összegben fizetendő be.

Jelentkezési feltételek:

A programokon 6-12 éves kor közötti gyermekek vehetnek részt. A részvételi díjat átutalással vagy készpénzes befizetéssel a megadott határidőig, 2022.06.27-ig kell kiegyenlíteni.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap és nyilatkozatok kitöltésével lehet az info@pannka.hu e-mail címen.

 

Jelentkezési határidő meghosszabbítva: 2022. június 24.

Befizetési határidő: 2022. június 27.

 

Letöltendő mellékletek:

MesekVarazstargyak_Jelentkezesi_lap_PannKa

MesekVarazstargyak_TaborozasiFeltetelek_PannKa

MesekVarazstargyak_Egeszsegugyi_nyilatkozat_PannKa

MesekVarazstargyak_Elengedo_nyilatkozat_PannKa

Adatkezelesi_tajekoztato_Varazstargyaktabor