Kedves Látogatóink!

 

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel rendezvényeink a rendezvénytilalom értelmében, minden kulturális színterünkön a mai naptól visszavonásig ELMARADNAK, színtereink pedig 2020. november 11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!‼️‼️
Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a info@pannka.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

Novemberi babaszínház – 11.13. péntek 10.00

Ancsurka Meseműhely: Mesemátka

Az előadás időtartama: 25 perc + szabad játék a térben, hangszer simogatóval

“Nézd, mennyi színes madár, mennyi csodaszép dallam száll az égen! Kicsik és nagyok, tarkák és egyszínűek… Ott ni, az egyik milyen gyorsan verdes a szárnyaival! Hopp, már el is tűnt. Az a másik meg csak hosszan vitorlázik a fák lombjai fölött, nagyot fürdőzve a nap hosszúra nyúlt sugaraiban.

Szebbnél szebb énekeket, mondókákat, ritmusokat gyűjtöttünk össze a magyar népzene világából, mesekoszorúba fontuk, s most elhoztuk nektek, hogy együtt dúdoljuk őket. Vigyetek haza belőle egy-egy szállal!”

Ajánlott korosztály: 0 – 3 éves korig

Belépődíj: 800Ft/fő, XIII. kerületi Partner Kártyával 500 Ft/fő

Helyszín: PannKa Közösségi tér

Regisztráció szükséges a www.pannka.hu oldalon keresztül!

A programváltozás jogát fenntartjuk!