PannKa Társalgó március 25.

PANNKA TÁRSALGÓ március 25-én, 13.00 órakor

Mai témánk:

Miért fontos, hogy szülés után az édesanyák megfelelő pszichés támaszt és gyakorlati segítséget kapjanak? Hogyan viselkedik egy újszülött – a reklámokban és a valóságban? Fel lehet-e készülni, és ha igen, hogyan a gyermekágyas időszakra és a szoptatásra? Vajon meddig és hol „normális” szoptatni? Mit üzen az evolúció, és mit diktál a civilizáció, amelyben élünk? Miben tudnak segíteni a szülés körüli szakemberek?

 

Hallgassátok meg élő, online beszélgetésünket Füredi-Cselik Dórával. A beszélgetést élőben is követhetitek, és vissza is nézhető a PannKa Facebook oldalán.

Füredi-Cselik Dóra, háromgyermekes édesanya, perinatális szaktanácsadó. Jelenleg laktációs szaktanácsadást hallgat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Karán. Az Uzsoki Utcai Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán dolgozik önkéntes szoptatási segítőként a kórház laktációs szaktanácsadója mellett.

„Azért dolgozom, azért tanulok, hogy segíthessem az édesanyákat abban, hogy minél magabiztosabban és örömtelibben éljék meg a gyermekágyas időszakot, minél jobban induljon – és ha lehet, minél tovább folytatódjon – a szoptatás.”

 

Online programjainkat Budapest Főváros XIII. Kerület Önkormányzata támogatja.