Kedves Látogatóink!

 

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel rendezvényeink a rendezvénytilalom értelmében, minden kulturális színterünkön a mai naptól visszavonásig ELMARADNAK, színtereink pedig 2020. november 11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!‼️‼️
Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a info@pannka.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!
Esemény betöltése

« Összes Esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Baba-mama klub

november 6. 10:00 - 11:30

Kisgyermekes anyáknak szóló foglalkozás, élménymegosztó csoport, melyben a gyermekek családba érkezése körüli és anyukákat érdeklő témákról beszélhetnünk hétről hétre. A program célja a közösség építés. A Klub helyszíne a PannKa Közösségi tér játszóháza, ami tökéletes arra, hogy az anyák fél szeme a játszó gyermekeken legyen, miközben részt vehetnek a beszélgetésben, élménymegosztásban. A csoportot két pszichológus/ perinatális szaktanácsadó moderálja és tölti fel hiteles szakmai tartalommal.

 

A foglalkozást vezetik: Serfőző Anikó

Február havi témánk: kérdezz-felelek egy korai fejlesztővel

Belépődíj: A programok XIII. kerületi Partner Kártyával ingyenesek, Partner Kártya nélkül 1000 Ft/gyermek, testvérkedvezmény 50%
Helyszín: PannKa Közösségi tér

A programokra előzetes regisztráció szükséges a www.pannka.hu oldalon!