Kedves Látogatóink!

 

2021. május 17-től a PannKa Játszóház is megnyitja kapuit!!‼️‼️
FONTOS!!!!
– A szolgáltatásokat csak és kizárólag védettségi igazolvány, és személyigazolvány bemutatása után lehet igénybe venni.
– 18 éven aluliakat csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tudjuk fogadni.
– A Kult13 telephelyeink a kollégáink és a látogatók biztonsága érdekében továbbra is KÖTELEZŐ a maszk használata.
Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a info@pannka.hu e-mail címen lehet.

 

Megértésüket köszönjük!

Minden hónap 4. péntekén 10.00-11.30-ig.

Kisgyermekes anyáknak szóló foglalkozás, élménymegosztó csoport, melyben a gyermekek családba érkezése körüli és anyukákat érdeklő témákról beszélhetnünk hétről hétre. A program célja a közösség építés. A Klub helyszíne a PannKa Közösségi tér játszóháza, ami tökéletes arra, hogy az anyák fél szeme a játszó gyermekeken legyen, miközben részt vehetnek a beszélgetésben, élménymegosztásban. A csoportot két pszichológus/ perinatális szaktanácsadó moderálja és tölti fel hiteles szakmai tartalommal.

Foglalkozásokat tartja: Serfőző Anikó, Buti Veronika

Kérjük ne késsetek a foglalkozásról, mert a hiányzó helyeket a foglalkozás kezdetekor feltöltjük a helyszínen várakozókkal.
Ha időben jelzitek, hogy késtek – 5 percet el tudunk fogadni – ez esetben a helyeteket fenntartjuk.  🙂

A programra a programnaptáron keresztül tud jelentkezni, ehhez kérjük kattintson ide, és válassza ki, melyik időpontban látogatna el hozzánk.