PannKa Közösségi Tér

Közel 300 négyzetméteren, két szinten kínálunk egyedülálló látványvilággal és játékokkal interaktív kikapcsolódási lehetőséget a kerületi lakosok és vendégeik számára Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat beruházásának és támogatásának köszönhetően. A több térből – játszóházból, Tini sarokból, sószobából és fejlesztőszobából valamint a kiszolgáló egységekből – álló játszóház elsődleges célja a kerületi lakosok, elsősorban az újlipótvárosi családok szabadidős lehetőségeinek bővítése, az édesanyák és gyermekeik számára napközbeni fejlesztő programok biztosítása. Programjainkat gondosan, magas minőséget és értékeket képviselő, szakképzett foglalkoztatókkal, előadókkal állítottuk össze. 

Játszóházunk tematikája a vidéki élet, amelyet egyedileg tervezett és kivitelezett, magas minőséget képviselő játékokon keresztül hozunk el a legkisebbek számára. A játékok elsődleges célja az ismeretterjesztés, a kézügyesség fejlesztése, a mozgásfejlődés elősegítése.

XIII. kerületi Partner Kártyával a játszóház, a programok és a sószoba szolgáltatás kedvezményesen vehetők igénybe.

A PannKa csapata számára fontos, hogy munkánkat az igények mentén végezzük, így velemeny@pannka.hu e-mail címünkre örömmel vesszük az észrevételeket, javaslatokat.

A Játszóház és Közösségi Tér akadálymentesített, így kerekesszékes látogatóinkat is teljeskörűen ki tudjuk szolgálni.

Szeretettel várjuk vendégeinket!

 

Nyitvatartás:

PannKa Közösségi Tér:

Hétfőtől péntekig 13.30-18.30-ig
Hétvégén rendezvények függvényében.

 

PannKa Part Közösségi Tér

Újpesti rakpart 6. Ez az a cím, mely minden kisgyermekes család számára egyet jelent a játékos fejlesztéssel és kikapcsolódással.

2022 nyarától két helyen fogadjuk az újlipótvárosi családokat: a már megszokott és közkedvelt PannKában, és az új beruházás nyomán létrejött PannKa Partban.

A PannKa Part kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk kerületünk egyik emblematikus ipari jelképére, a gyárak világára, ezen belül is a világszínvonalú hajóépítés korszakára. Az indusztriális hangulat megteremtése érdekében, a játéktér középpontjában egy egyedi gyártású, fejlesztő elemeket tartalmazó „gőzhajó” áll. A hajó kormánykereke mellett mintegy matatófalként- „műszerek”, gombok, kulcsok helyezkednek el. A hajó belsejében egy kuckó került kialakításra. A játék stilizált, tehát csak egyes elemeiben van jelen a hajóforma. A bútorelemeket, egyéb kiegészítőket is úgy választottuk ki, hogy a tematikába passzoljanak, pl.: kavics formájú ülőkék, hal formájú ülőkék, „vízi állatok” formájú párnák, amelyek mozgathatók.

A PannKa Part 2022. június 13-án ünnepélyes megnyitó keretében nyílt meg a nagyközönség számára.

Programok tekintetében a 0-3 éves korosztályt célozzuk meg elsősorban, 3-6 éves korosztály programjaival és kismama programokkal fűszerezve.

 

Nyitvatartás:

PannKa Part Közösségi Tér:
Hétfőtől péntekig: 9.00-13.00-ig
Hétvégén rendezvények függvényében.

 
 

 

Házirendünk ide kattintva olvasható.