Esemény betöltése

« Összes Esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Karácsonyi ajándékkészítő workshop – Montessori játékkészítés

2023.12.05.. 16:00 - 18:00

 

Karácsonyi ajándékkészítő workshop a PannKa Partban!

 

Téged is utolért már a karácsonyi láz, de szeretnéd, hogy gyermeked olyan ajándékot kapjon tőled, aminek valóban örül és aminek valódi fejlesztő hatása is van?

Ne feledd, a kézzel készült ajándék mindig jobb, mint a hipermarketekben megvásárolható tucattermékek, hiszen az gyermeked egyedi igényeire van szabva.

Ebben segít neked az egész évben csupán karácsonykor megrendezésre kerülő játékkészítő workshop, ahol olyan játékokat készítünk, melyek illeszkednek Montessori személetébe, ráadásul nem is egy ajándékkal lepheted meg gyermekedet, hanem rögtön kettővel!

A workshopon 3 játékból készíthetsz el kettőt (pl. szülinapos tábla, színpárosító, hangjáték, gomboló, formaillesztő, halmazállapot üvegek) az általam hozott eszközökből, természetes, natúr és újrahasznosított alapanyagokból.

Én mindenben a segítségedre leszek, így biztos lehetsz abban, hogy a készített játékok biztonságosak, igényesek és esztétikusak lesznek akkor is, ha nem vagy kreatív típus.

A workshopra úgy válogattuk össze a játékokat, hogy a 0-4 éves korosztály főbb érdeklődési területeit lefedjük.

Így lesz színeket tanító csipeszes eszköz, hangdobozok, szülinapos tábla (6eves korig de akár tovább is használható), tekergetős és párosító eszköz, számokat és mennyiségi fogalmat tanító eszköz.

A végeredmény hitelesen képviseli majd az újrahasznosítás, a környezettudatosság, a fenntarthatóság szemléletmódját is.

A workshopon azonban ennél jóval többet kaphatsz! Elméleti és gyakorlati tanácsot a játékok elkészítésén túl arra is, hogyan használjátok majd őket. Megtudhatod mitől Montessori egy “játék”, hogy később otthon is alkothass a szemléletnek megfelelő eszközöket.

Várlak szeretettel!

B Szirtes Dóra, Montessori pedagógus, óvodapedagógus

 

Belépődíj: XIII. kerületi Partner Kártyával 1000 Ft / felnőtt, Partner Kártya nélkül 2000 Ft/felnőtt, a program ideje alatt a felnőttel érkező gyermekek ingyen jöhetnek
Helyszín: PannKa Part Közösségi Tér, 1137 Budapest, Újpesti rakpart 6.

 

A programra előzetes regisztráció szükséges a www.pannka.hu oldalon!

 

REGISZTRÁCIÓ KEZDETE: 2023. DECEMBER 1., PÉNTEK 14.00

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!