Esemény betöltése

« Összes Esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Mikulás PannKánál Veronakival

2021.12.05.. 11:30 - 12:30

Kedves Gyerekek! Meghívtuk hozzánk a Mikulást, és képzeljétek igent mondott, így szeretettel várjuk a honlapunkon regisztrált gyerekeket és szüleiket december 5-én a PannKában. 
Mivel a Mikulás a messzi Északi-sarkról érkezik, nem tudhatjuk, mikor érkezik pontosan. Amíg várjuk a Mikulás érkezését, a Veronaki Trió zenekar szórakoztat minket. Reményeink szerint időben ideér, leparkol a tetőn a rénszarvasokkal, leereszkedik a kéményen, és a zsákjából kiosztja az ajándékokat. Mi már nagyon izgulunk, várjuk a Mikulást és Titeket is.
 
Üdvözlettel: A PannKa csapata
 
FONTOS! Kedves Szülők!
 
Programunkon a Mikulás a Ti csomagjaitokat adja majd át a gyerekeknek, az általatok írt szöveggel. Kérünk Titeket, hogy sikeres regisztráció után, az általatok – maximum 5000-8000 forint értékben – összeállított, a gyermek nevével ellátott csomagot, nyitvatartási időben juttassátok el hozzánk a PannKába, illetve küldjetek a gyermeketeknek szóló pár mondatot, amit a Mikulás felolvashat majd. Kérjük, hogy ne legyen hosszú, maximum 5-6 mondatot tudunk felolvasni. Arra is kérünk Titeket, hogy figyeljetek arra, hogy pozitív és kedves szöveget olvasson fel a Mikulás. A pár mondatos szöveget az info@pannka.hu emailcímre kérjük küldeni, a tárgy rovatba kérlek írjátok azt, hogy Veronaki Mikulás, tüntessétek fel a gyermek nevét és korát is a levélben.
A csomag és a szöveg leadási határideje: december 4. csütörtök
 
A következőkre figyeljetek:
-A csomagra rögzítsétek jól láthatóan a gyermek nevét (egy kis ajándékkártyára például, amit a csomag szájához erősítetek)
– Szorosan legyen lezárva, hogy ne boruljon ki a csomag tartalma
– Tartsátok be az értékhatárokat, hogy ne érezze senki rosszul magát
– Egy gyermekkel lehetőleg egy kísérő érkezzen
– a gyermekről írt szöveg küldésekor tüntessétek fel a gyermek nevét és korát
 
Címünk: PannKa Közösségi Tér, 1136, Pannónia utca 18.
A regisztráció kezdete: november 24., szerda
 
A program regisztráció köteles. Regisztrálni a www.pannka.hu honlapon lehet.
Ajánlott korosztály: 3-10 éves korig
Belépődíj: 1000 Ft/fő, XIII. kerületi Partner Kártyával 800 Ft/fő
Helyszín: PannKa Közösségi tér
Regisztráció: www.pannka.hu oldalon