FONTOS INFORMÁCIÓ!!
Annak érdekében, hogy látogatóink, és kollégáink egészségét megtartsuk, a SKult13 Divízió üzemeltetésében lévő kulturális és sport intézmények közönségforgalmi területein 2021. november 1-től 6 éves kor felett KÖTELEZŐ az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.
Kivételt képeznek azok a tevékenységek, melyek során a maszk viselése ellehetetleníti a program megvalósulását (pl. mozgás, sport stb.).
Megértéseteket köszönjük!

Mikulás PannKánál Veronakival

December 5. , vasárnap  10.00-11.00 és 11.30-12.30

Mikulás PannKánál  Veronakival

Várjátok velünk együtt  a PannKában a Mikulást!

 

Kedves Gyerekek! Meghívtuk hozzánk a Mikulást, és képzeljétek igent mondott, így szeretettel várjuk a honlapunkon regisztrált gyerekeket és szüleiket december 5-én a PannKában.

Mivel a Mikulás a messzi Északi-sarkról érkezik, nem tudhatjuk, mikor érkezik pontosan. Amíg várjuk a Mikulás érkezését, a Veronaki Trió zenekar szórakoztat minket. Reményeink szerint időben ideér, leparkol a tetőn a rénszarvasokkal, leereszkedik a kéményen, és a zsákjából kiosztja az ajándékokat. Mi már nagyon izgulunk, várjuk a Mikulást és Titeket is.

 

Üdvözlettel: A PannKa csapata

 

FONTOS! Kedves Szülők!

 

Programunkon a Mikulás a Ti csomagjaitokat adja majd át a gyerekeknek, az általatok írt szöveggel. Kérünk Titeket, hogy sikeres regisztráció után, az általatok – maximum 3000-8000 forint értékben – összeállított, a gyermek nevével ellátott csomagot, nyitvatartási időben juttassátok el hozzánk a PannKába, illetve küldjetek a gyermeketeknek szóló pár mondatot, amit a Mikulás felolvashat majd. Kérjük, hogy ne legyen hosszú, maximum 5-6 mondatot tudunk felolvasni. Arra is kérünk Titeket, hogy figyeljetek arra, hogy pozitív és kedves szöveget olvasson fel a Mikulás. A pár mondatos szöveget az info@pannka.hu emailcímre kérjük küldeni, a tárgy rovatba kérlek írjátok azt, hogy Veronaki Mikulás, tüntessétek fel a gyermek nevét és korát is a levélben.

A csomag és a szöveg leadási határideje: december 4. csütörtök

 

A következőkre figyeljetek:

-A csomagra rögzítsétek jól láthatóan a gyermek nevét (egy kis ajándékkártyára például, amit a csomag szájához erősítetek)

– Szorosan legyen lezárva, hogy ne boruljon ki a csomag tartalma

– Tartsátok be az értékhatárokat, hogy ne érezze senki rosszul magát

– Egy gyermekkel lehetőleg egy kísérő érkezzen

– a gyermekről írt szöveg küldésekor tüntessétek fel a gyermek nevét és korát

 

Címünk: PannKa Közösségi Tér, 1136, Pannónia utca 18.

A regisztráció kezdete: november 24., szerda

 

A program regisztráció köteles. Regisztrálni a www.pannka.hu honlapon lehet.

Ajánlott korosztály: 3-10 éves korig
Belépődíj: 1000 Ft/fő, XIII. kerületi Partner Kártyával 800 Ft/fő
Helyszín: PannKa Közösségi tér

Regisztráció: www.pannka.hu oldalon