PannKa Társalgó – 02.25.

 

PANNKA TÁRSALGÓ február 25-én, 13.00 órakor

Aktuális témánk: A Dühöm és én – stresszkezelés anyaszerepben

 

Kedves PannKásaink!

Új online beszélgetést indítunk a babák alvási idejében, kéthetente csütörtökön.

Az első beszélgetésünk most csütörtökön, február 25-én, 13.00 órakor lesz, vendégünk Szalai Zsanett, aki majdnem 20 éve foglalkozik kisgyermekes családokkal: kezdetben egészségügyi szakemberként, később pedig hordozási tanácsadóként és kommunikációs tanácsadóként segítette az életüket.

 

2009 óta vezeti a XIII. kerületi Babahordozó Klubot, ahol nemcsak a hordozással, hanem kisbabás-kisgyerekes lét minden területével foglalkoznak a kötődő/válaszkész neveléstől a párkapcsolati témákon át a minél természetesebb, egészségesebb életmódig, a speciálisan nők/anyák problémáival pl.: vállalkozni nőként, vagy visszatérés a munkába stb.

 

„A kommunikációban egyik kedvenc témám a szükségletek és a róluk való gondoskodás, másik kedvenc témám pedig a düh, a vele való együttélés és a dühkezelés. Ebben az interaktív előadásban ezt a két témát házasítom össze.

Beszélni fogunk a szükségletekről: az „érvényességükről”, a sorrendjükről, a saját gondolatainkról ezzel kapcsolatban. (Te vajon hányadik vagy a „családi szükségletsorban”?)

A dühöt pedig a szükséglet-szemüvegünkön keresztül vesszük szemügyre: mire utal a düh, mi az amit kifejez? Uralkodjunk-e rajta vagy levezessük? Talán tegyünk úgy, mintha nem is volna?

Mindezt pedig „megkoronázva” azzal, hogy anya-szerepben ülünk majd egymással szemben, ennek minden „jogával és kötelességével”, szépségével és nehézségével.”

 

Az előadó:

Fb oldal @kommunikaljkonnyeden

Szalai Zsanett Pynky, kommunikációs tanácsadó-tréner, SAS, CNVC trainer candidate, 3 kamaszt nevelő szülő, 20 éve él ugyanabban a párkapcsolatban

 

Várunk Titeket szeretettel!?

 

Az online, élő eseményhez az alábbi linken tudsz csatlakozni:

https://meet.jit.si/PannKaTarsalgo_0225

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Online programjainkat Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata támogatja.